undir Fjalli2013-04-13T13:56:02+00:00

Guesthouse Undir Fjalli er budget hotelophold i Torshavn

Guesthouse Undir Fjalli er centralt i den fredelige sydvestlige del af Tórshavn ligger 20 minutters gang fra byens centrum, tæt på store terræn for vandreture.

Kun 5 minutters gang fra Guesthouse Marknagil, med gratis Wi-Fi og parkering samt panoramaudsigt over Nólsoy fjord.

Alle vores værelser er ikke-ryger værelser og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, som er at levere et pænt og rent hotelværelse med de nødvendige faciliteter. Vi har dog sparet på de overflødige tjenester, og det betyder at du vil ikke finde en telefon eller en mini bar i dit værelse. Men altid en god pris. Kaffe/te og småkager samt mulighed for at lave varmt vand er i gangen.

Hvert værelse på Guesthouse undir Fjalli har et skrivebord og eget badeværelse.

Morgenmad består af en buffet med æg, bacon, pølser, friskbagt brød, pålæg, færøsk rullepølse, ost, marmelade, honning, flere slags yoghurt, og morgenmadsprodukter. Til at slukke tørsten, kan der drikkes friskbrygget kaffe, the, kakao samt vand, mælk og juice.

Gratis offentlige busser stopper 100 meter fra Guesthouse undir Fjalli 2-3 gange i timen.

Guesthouse Undir Fjalli har en tv-stue og adgang til at vaske tøj etc.

Guesthouse undir Fjalli har 2-stjerner. Igennem året bor elever fra handels skolen på stedet. Vi har åbent for sommer gæster fra slutningen af ​​juni til midten af ​​august.

Vi har en stor cafeteria, på Guesthouse Marknagil, hvor færøske retter fører an, fra den friskeste fisk og laks til lam sammen med velsmakkende færøske mejeriprodukter og ren færøsk vand.