Top 10 bedste hoteller i Torshavn, Færøerne – ny guide, du vil elske

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
best-hotels-in-torshavn-faroe-islands

Bagagen pakket? Tjek.

Flybilletter bestilt? Tjek.

Overnatning bestilt? Ikke helt…

De bedste hoteller i Torshavn er også de eneste hoteller i Torshavn.

Top 10-listen har luksushoteller, et enkelt boutique-hotel samt budgetovernatning. 

Der er i alt omkring 300 hotelværelser i Torshavn med plads til omkring 600 overnattende gæster. Når Hotel Hilton og Hotel Brandan åbner i løbet af sommeren 2020, bliver kapaciteten fordoblet

Færinger er kendte for at være utroligt gæstfri og imødekommende. Internationale gæster er bare en ven, man ikke har mødt endnu.  

Læs anmeldelserne og bestil dit hotel. Se også vores nye Top 10 bedste restauranter i Torshavn guide.

Spar penge, når du bestiller hotel!

De internationale hotelbestillingsportaler opkræver markante gebyrer fra hoteloperatørerne – nogle gange op til 20%. Derfor er det som hotelgæst ofte muligt at spare penge ved at kontakte hoteludbyderen direkte, inden du bestiller.

1. Hotel Hafnia – Det bedste hotel i Torshavns centrum

Hotel Hafnia ligger i Torshavns absolutte centrum og har blandt andet en enormt hyggelig restaurant. Kokkene er velansete, og på menuen er der både traditionelle europæiske retter såvel som færøske specialiteter.

Hotel Hafnia har efter stort renovationsarbejde nu åbnet dørene for internationale gæster.

Værelsespriser: Fra 1430 kroner om dagen

Antal værelser: 79: enkelt- og dobbeltværelser (twin og dobbeltseng)

Etableret: 1951

Hotel Hafnia

2. Hotel Føroyar – Den bedste panoramaudsigt i Torshavn

Hotel Føroyar er et luksushotel, der er smukt placeret på en bakketop i det nordøstlige Torshavn. Fra hotellet er der panoramaudsigt over Torshavn, og med traditionelt græstag i udkanten er byen, kan du ikke komme tættere på den smukke natur. Hotel Føroyars restaurant, Gras, tilbyder gæster kontinental morgenmad samt internationale retter til frokost og aftensmad.

Værelsespriser: Fra 1500 kroner om dagen

Antal værelser: 129: enkelt- og dobbeltværelser (twin og dobbeltseng) samt luskussuite

Etableret: 1933

Hotel Foroyar

3. Hotel Streym

Hotel Streym ligger få minutter fra Torshavns havnefront med restauranter, barer, supermarkeder og butikker lige om hjørnet. 

Hotel Streym er et “no frills” hotel, men med i værelsesprisen er alligevel gratis wifi og morgenmad.

Værelsespriser: Fra 695 kroner om dagen

Antal værelser: 36

Etableret: 2000

Hotel Streym

4. 62° N Hotel

62° N Hotel – også kendt som Hotel Havn er et moderne hotel med minimalistisk design. Hotellet har en fremragende beliggenhed i centrum lige ved siden af Torshavns mest populære shoppingområde. Også hotellets egen restaurant og bar er i moderne brasserie-stil. Både supermarkeder og andre butikker er et stenkast fra fordøren.

Værelsespriser: Fra 795 kroner om dagen

Antal værelser: 36

Etableret: 2014

hotel 62 degrees north

5. Hotel Tórshavn

Hotel Tórshavn ligger som navnet nærmest kræver midt i Torshavn. Der er fantastisk udsigt over både havnen og rådhuspladsen fra hotellet. Hotel  Torshavn var i sin tid et sømandshjem, men efter omfattende renovation i 2007, har det fungeret som moderne 3-stjernet hotel med egen brasserie-restaurant og bar.
 

Værelsespriser: Fra 890 kroner om dagen

Antal værelser: 43

Etableret: 1923, renoveret i 2007

hotel tórshavn

6. Hotel Havgrím

Færøernes nyeste boutique-hotel ligger på østkysten, Úti við Strond, så udsigten over havet er helt fantastisk. Hotel Havgrím ligger heller ikke langt fra det historiske fort Skansin, mens Torshavns centrum og gamle bydele er i gåafstand.

Hotel Havgrím er også kendt som Kommandørhuset. Havgrímmur Johannesen opførte huset i 1948 efter inspiration fra mange sejlture til Storbritannien. Hotel Havgrím har i over 60 år været vært for Søværnets flotilleadmiraler fra Danmark. 

Huset blev solgt og renoveret i 2017. De nye ejere genåbnede Hotel Havgrím i 2018.

Værelsespriser: Fra 795 kroner om dagen

Antal værelser: 14

Etableret: 1948, renoveret i 2017

hotel havgrím

7. Hotel Brandan (åbner i foråret 2020)

Det færøske shippingselskab Smyril Line åbner dette nye hotel i Torshavn til foråret 2020. Smyril Line ejer også Hotel Hafnia og Hotel Skálavík.

Værelsespriser: ?
 
Antal værelser: 126
 
Etableret: 2018
hotel brandan

8. Hilton Garden Inn Faroe Islands (åbner i foråret 2020)

Færøernes nationale flyselskab Atlantic Airways har offentliggjort, at deres nye 4-stjernede hotel i Torshavn med 130 værelser bliver en del af den globale Hilton-familie. Hotellet er sat til at åbne i første halvdel af 2020. 

Det nye hotel får navnet Hilton Garden Inn Faroe Islands. 

Værelsespriser: ?

Antal værelser: 130

Etableret: 2018

hotel_hilton-garden-inn-tórshavn

9. Guesthouse Marknagil – bedste lavbudget-hostel om sommeren

Guesthouse Marknagil er udelukkende åbent for turister om sommeren. I 2019 er Marknagil åbent fra 29. juni til 11. august. De 50 værelser er en del af Glasir Business College og bruges resten af året som kollegieværelser. 

Dette billige hostel har en stor morgenmadsbuffet inkluderet i værelsesprisen, og cafeteriet holder åbent om aftenen over hele sommeren. Desuden kan gæster gratis benytte sig af wifi i fællesområdet.

Værelsespriser: 495 kroner

Antal værelser: 50: enkeltværelser og dobbeltværelser (twin)

Etableret: 1976

Guesthouse Marknagil - inexpensive accommodation in Torshavn

10. Gjáargarður – Færøernes bedste hotel på landet

Gjáargarður giver turister en unik mulighed for at opleve en anden side af Færøerne. Dette gæstehus ligger i landsbyen Gjógv omkring en times kørsel nord for Torshavn på Streymoys nabo-ø Eysturoy. Gæster hos Gjáargarður har smuk og uspoleret natur lige udenfor.

Med den afsides beliggenhed er det yderst praktisk, at Gjáargarður har egen restaurant, hvor der serveres både morgenmad og aftensmad med mulighed for også at købe lette måltider i løbet af dagen eller få en madpakke med. Der er gratis morgenmad og wifi for alle overnattende gæster.

Gjáargarður er lukket i december og januar.

Værelsespriser: Fra 900 kroner

Antal værelser: 23

Billige hoteller på Færøerne

Hvis du leder efter billigt hotel på Færøerne, er det altid en god idé at bestille i god tid i forvejen, da overnatningsmulighederne er begrænsede. For rejsende på budget består mulighederne af Guesthouse Marknagil, Hotel Streym og diverse bed and breakfasts. Fra tid til anden tilbyder de rabat, når man bestiller hos dem direkte.

Overnatning på Færøerne

Der er en bred vifte af overnatningsmuligheder på Færøerne. For billige hoteller og gæstehuse, er det ofte muligt at få lidt rabat ved at kontakte hotellet direkte.

Hvis du søger alternativ overnatning som bed & breakfasts, sommerhuse eller camping, kan du finde flere muligheder på Visit Tórshavn og Visit Streymoy.

Alternativt kan du forsøge at finde et sted at bo på Færøerne uden for de normale områder via Airbnb.

Hvis du planlægger at besøge Færøerne om sommeren, er det en god idé at bestille i god tid, da billige overnatningsmuligheder ofte hurtigt bliver udsolgt.

 

Begrænset særtilbud

få 5% i rabat

på 3 eller flere

overnatninger hos Marknagil

 
Rabatkode: 2019

Guide til Færøerne

Leave a Comment