Find den bedste billeje på Færøerne

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
best guide for car hire in faroe islands

Se den bedste guide til billeje på Færøerne her. Du vil opdage masser af internationale biludlejningsselskaber som Avis og Hertz, men du kan også vælge blandt flere lokale løsninger.

Færøerne består af en gruppe af små øer, men takket være et omfattende netværk af broer, er bilkørsel den mest effektive transportform på tværs af flere af øerne.

Når du vælger at køre fra Torshavn på tværs af Streymoy (Strømø) og for eksempel Eysturoy (Østerø) eller Vágar (Vågø), vil du også opdage nogle af de smukkeste ruter i hele verden.

Se Færøernes bedste løsninger for biludlejning nedenfor og sammelign hurtigt priserne mellem diverse biludlejningsselskaber for at bestille bil på Færøerne online nu. Priser varierer en del ikke blot baseret på biltype, men også fra højsæson til lavsæson.

1. JustDrive.fo

JUSTDRIVE er et 100% færøsk biludlejningsselskab, der driver forretning fra Vágar Lufthavn. Flåden består af fem forskellige typer Volkswagen egnet til eksempelvis bykørsel, familierm motorveje og mindre veje.

Du kan bestille din lejebil online med JUSTDRIVE og hente den i Vágar Lufthavn via informationskontoret, når du ankommer.

justdrive.fo car rental sørvágur faroe islands

2. BBR

BBR er et familieejet bilværksted, som også har biler til leje. Værkstedet ligger på Eysturoy omkring fem minutters kørsel nord for Runavík.
bbr service car rental lambareiði faroe islands

3. 62°N Car Rental

62°N er Færøernes ældste rejseselskab med over 50 års erfaring. Deres udbud omfatter biludlejning med 10 forskellige biltyper fra Sixt, Hertz og Europcar.
Afhentning og aflevering foregår i lufthavnen.
Hertz Sixt Europcar 62n Carrental

4. Bilrøkt

Bilrøkt er et biludlejningsselskab, der drives og ejes af den tidligere færøske fodboldlandsholdsspiller Jákup á Borg, der også nåede at spille en enkelt kamp for danske OB på en lejeaftale.

Bilrøkt har kontorer i Torshavn, hvor lejebiler kan afhentes og afleveres.

Bilrøkt tilbyder et af de mest varierede udvalg af lejebiler på Færøerne med ikke færre end ni forskellige typer fra de mindste og billigste til varevogne og luksusøser af forskellige bilmærker.
 
bilrokt.fo car rental torshavn faroe islands

5. Vest Car Rental

Vest Car Rental er et lille familieejet biludlejningsselskab i Sørvágur lige ved siden af Vágar Lufthavn.
 

Vest Car Rental har faste udlejningspriser på biler i to forskellige kategorier, nemlig A (Hyundai) og B (Kia Ceed, Peugeot 207, Nissan Quashqai, Toyotai Yaris og Toyota Corolla). Biludlejningspriserne er lavest i lavsæsonen mellem 1. oktober og 31. marts.

Se en fuld oversigt over Vest Car Rentals priser her.

 

vestcarrent.fo car rental sørvágur faroe islands

6. Rentalcars.fo

Rental Cars har kontor i Torshavn, men det er også muligt at afhente og/eller aflevere lejebil en række andre steder mod et ekstra gebyr. Prisen for at afhente og aflevere i Vágar Lufthavn er 189 kroner.
 
Rental Cars’ flåde er opdelt i fire kategorier ifølge størrelse med underkategorier, hvis du eksempelvis ønsker at køre med automatgear.
rentalcars.fo car rental torshavn faroe islands

7. Reyni Service

Reyni Service startede for over 60 år siden som et bilværksted og har siden føjet biludlejning til repertoiret.

Reyni Service tilbyder nogle af Færøernes bedste biludlejningspriser ved leje for 7 dage eller derover. Priserne starter fra 2450 kroner om ugen.
 

Afhentning og aflevering af lejebil kan ske både i hovedstaden Torshavn og i Færøernes næststørste by, Klaksvík, som ligger på øen Borðoy (Bordø).

reyniservice car rental hoyvik faroe islands

8. Rentyourcar.fo

Rent Your Car er et færøsk biludlejningsselskab, som tilbyder afhentning og aflevering af lejebil i både Vágar Lufthavn og på kontoret i Torshavn.
 

Rent Your Cars flåde består af fem forskellige Volkswagens: up!, T-Roc SUV, Touran, Polo og Golf. Biler skal lejes for mindst to dage ad gangen.

rentyourcar.fo car rental torshavn faroe islands

9. make.fo

Make Travel er et færøsk rejseselskab med over 20 år på bagen. Selskabet arrangerer hotelophold, fisketure, cykelture og meget mere inklusive hjælpe til at finde biludlejning på Færøerne.

Make Car Rental opkræver et lufthavnsgebyr på 400 kroner, men har til gengæld den nyeste flåde af biler fra Citroën, Opel, Ford og Volvo.

 
maketravel.fo car rental sørvágur faroe islands

10. faroeguide.fo

FaroeGuide er et lille familieforetagende i Torshavn, som arrangerer ture, overnatning og meget mere.

FaroeGuides biludlejning inkluderer en helt unik service i form af både en VW California Ocean Autocamper og en Ford Transit Van i flåden for de eventyrlystne rejsende!

Alle biler kan afhentes og afleveres i Vágar Lufthavn eller i Hoyvík lige nord for Torshavn.

11. unicar.fo

Der er intet biludlejningsselskab på Færøerne med flere steder at afhente og aflevere lejebil end Unicar. De fem steder er: Vágar Lufthavn, Hotel Vágar, Miðvágur, Sørvágur Havn and Torshavn Havn. Det er også muligt at afhente ét sted og aflevere et andet.
 
Unicar har lejebiler i seks forskellige prisklasser fra små størrelser til autocampere. Den ekstremt varierede flåde består af biler fra Volkswagen, Citroën, Skoda, Honda, BMW, Jaguar og Mercedes Benz.

12. avis.fo

Avis er et amerikansk biludlejningsselskab, et af verdens største. Avis har to biludlejningskontorer på Færøerne – i Vágar Lufthavn og i Torshavn.
 
Avis’ flåde er i alt opdelt i 11 forskellige priskategorier baseret på størrelse, type og luksus.

13. faris.fo

Faris Car Rental har kontor lige ved siden af Vágar Lufthavn. Faris’ flåde består af i alt 13 biler, som er opdelt i kategorierne lille, medium og 7-personers.
 
Biludlejningspriser starter normalt fra 499 om dagen i lavsæsonen og 799 kroner om dagen i højsæsonen – men fra tid til anden er det muligt at finde tilbud via hjemmesiden.

Transport på Færøerne

Færøerne består af 18 store øer og i alt 779 øer, holme og skær. 17 af øerne er beboede, så bil, færge og sågar helikopter benyttes ofte som transport omkring øgruppen.

Alle kommercielle flyselskaber med ruter til Færøerne lander i Vágar Lufthavn, som er navngivet efter øen Vágar. Fra Vágar ø giver netværket af veje og broer bilister mulighed for at køre til Streymoy (hvor Torshavn ligger), Eusturoy, Borðoy, Kunoy (Kunø) og Viðoy (Viderø).

I Torshavn kan man tage bussen til alle farbare dele af øerne, mens man også kan bestille færge og helikopter til de øer, der ikke kan nås til lands. Hvis du vil en tur til Mykines, som er berømt for sin skønhed og mange lunder (søpapegøjer), bør du bestille din færge i forvejen.

Kom omkring

Getting around

Transportlinks, Færøerne:

Landsverk (en statslig institution, der fører tilsyn med transporten på Færøerne)

Færøernes politi

 

Skriv en kommentar!

Mangler der noget? Eller har du et spørgsmål? Eller fortæl os, hvis denne guide var nyttig. Vi vil gerne have besked, så skriv endelig en kommentar.

 

Begrænset særtilbud

få 5% i rabat

på 3 eller flere

overnatninger hos Marknagil

 
Rabatkode: 2019

Guide til Færøerne

Leave a Comment